Pages

Search This Blog

Hadiah hari jadi yang best...??

Salam...

Oh.. hari ini hari jadi Ayah Alia...

Tapi..

Saya tak tahu nak celebrate macam mana...

Beli kek ke..?

Atau beli hadiah ke..? (oh, pulus x dak.. huhu)

Atau makan di luar...? (boleh la kot...)

Hmm... macam mana ya...?

Ada cadangan...? :)

Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here

8 comments:

@e_da said...

happy besday tuk ayah alia... kalau tak beli hadiah lg apakata beli kek n celebrate kat mana2 kedai makan.. heheh

saudah said...

2nd honeymoon ;)

aidie said...

first 2 3 years senang la nk pikir hadiah kan..lama2, just go out for dinner je :D

Nurhayati said...

part nak beli adiah tuk si suami mmg letih nak pikir.. tak tau nape huhu.. tapikan yg penting makan2 tu mesti ada.. adiah tu kalau ada kira bonus ;)

btw, happy birthday to Ayah Alia!!!

Danial Dash dan Eva said...

tanya dia apa yang dia nak...hehe kan senang?

Noy said...

my hubby's bday next week...nak ajak dier gi Miri,sarawak for a day trip...

maybe a time spent only two of u wud be gud.. :)

azzamoro said...

trip rasenyer ok...

or perfume ker..

Mummy Dasy said...

Happy B'day to ayah Alia... huhuhu dinner jek kot coz me pun akan wat benda yg sama..hadiah tu dah x reti nak bagi ape dah..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)