Pages

Search This Blog

An office AFFAIR!!!

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here.

Salam
...

Wah... ada AFFAIR di ofis ini rupanya..

Tapi..

Kalau sesama bujang, tak kisah lah...

ini..

Suami orang dengan Isteri Orang!

aduhai..

Maam mana la ya..

**pasal tu saya cari en suami satu ofis.. hehe.. senang pantau.. :)

16 comments:

bspotgurl said...

ermm, susah nak ckp kan tentang hal berkaitan masalah ni..

DeLLa said...

uit..wabak bahaya tu..huhu

akrimi said...

susahla klu tak percaya @ setia pada suami/isteri..kemahen buat kenduri bagai nak rak..habes beribu..tup2, masuk opis ada jejaka / bidadari yang hensem / cun sikit..dah cair...ceh..dasar tak pernah rasa cukup dan bersyukur dengan apa yang ada.....

lin muhamad said...

bhy ni...tak takut dosa keeee!!!

~ Ann ~ said...

teruk nyer orang! terbayang org tua duk wat skandal.. ehahahaha

CiKaYu said...

payah tul bile ada affair ni...

mama | sarah | syimir said...

fuhhh..mintak dijauhkan...sedih btol bila tgk diorg mcm tak igt anak bini/suami masing2...

aidie said...

ini sure gossip terhangat..
tapi itu perkara normal bila bekerja bersama2. mintak2 kita dijauhkan

Nurhayati said...

pasal affair ni sendiri mau ingat.. hehe
tapi i tak suka suami satu opis.. rasa rimas hahahah terukkan.

Anonymous said...

pernah tgk gak affiar kt opis. tp anak dara + laki org. tp mujur sekerat jln aja..hehehhee

fiezaradzi said...

bahaya lau camtu.. pda 'pasangan affair' tu, sedar2 la ek..

saya pun satu opis dgn suami..

Anonymous said...

kalau ada affair camni mmg susah kan...nak ditegur serba salah nak dibiarkan kita pun sama terbabit dosa! rasa bersalah pun ada pada spouses (tmbh2 kalau ada yg kita kenal) yg tak tahu apa2 cerita kat opis.

payah payah...!

KC

mama danial and eva said...

kengkawan je kot

MeL MikaiL said...

wah notti ek! tak guna betul org yg ada affair tu ;P

p/s : i plak kalau bole tanak satu ofis ngan husband. sgt tak besh! hihi..

Nanak said...

OMG.

zailamohamad said...

kat opis zaila pon ada juga situasi macam ni..herm, kalau tak bertepuk sebelah tangan, manakan nak berbunyi kan..dunia akhir zaman

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)