Pages

Search This Blog

+ for positive!

Salam...Alhamdulillah... :)

Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here

16 comments:

MAMASYAZA said...

tahniah, lepas ni dah kena panggil kakak alia

fizamior said...

congrats darling!!!!!!
im soooo happy 4 u dear... :))

Zuhaini said...

mamasyaza:
hehe.... :)

fizamior:
tq.. alhamdulillah...

♥Hernee Nazir♥ said...

alhamdulillah..take care ye..

Mummy Dasy said...

congrats.. dpt adik, Alia x lama lagi..

FAM said...

hey hey!! congrats. alia nk dpt adik ;)

jua said...

Zu, Tahniah tahniah. Take care.

m@y said...

Congrats!!2010@2011 baby?Lepas ni kena tuka title blog plak 'My-Alia&adik2nya..' ;p

Diarihatiku1976 said...

Tahniah tahniah. Take care.

aCu said...

kami menunggu adik alia dengan sabar. hehehe..hopefully it's a boy!

treasurekeeper said...

alhamdulillah..great news!!! semoga sentiasa dimurahkan rezeki..congrats :)

do take care of urself

-hajar

Sherry said...

congrats!!

Anonymous said...

tahniah!! Alia nk dpt geng

MeL MikaiL said...

wow congrats ye ;)

Siti Fatimah said...

Alhamdulillah... Congrats dear :) wahhh sure alia happy nak dpt adik nie kan...

Zuhaini said...

hernee:
tq.. alhamdulillah

mummy dasy:
tq... :)

FAM:
tq.. alhamdulillah

jua:
tq.. tq.. hang bila lagi..? hihi..

m@y:
entah la. too early to know the exact date EDD. hehe.. nampak gaya gitu lah.. haha :)

diarihatiku1976:
tq.. tq.. :)

acu:
insya allah.. ala, kakni x kesah pun.. laki ke perempuan ke.. asalkan sihat.. tu yg penting.. :)

treasurekeeper:
tq.. insya allah

sherry:
tq...

honeylanz:
hehe.. tq :) nampak gaya gitulah.. hihi

MeL:
tq.. alhamdulillah..

siti fatimah:
tq... dia amat suka! :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)