Pages

Search This Blog

Skrip 7707

Salam...

Malam tadi kami makan di luar (oh, mood memasak tak kunjung tiba.. ahaha)

After that sampai je di rumah, kami pun surf the channels.

And then tiba-tiba ayah alia nak tengok cerita SKRIP 7707.

Saya kata : Kalau ini cerita hantu, tak nak la!

Saya pun tekan info: Macam biasa je.. in fact, macam lawak je..

So saya pun tengok lah.


Norman KRU jadi penerbit filem. Tapi tak ada story...

So, dia pun himpunkan a few actors/actresses, and suruh mereka ceritakan pengalaman seram yang pernah mereka alami...

Aiya...cerita hantu rupanya!!!

Tapi kesian pada ayah alia, so saya pun layan juga la... (walaupun setiap kali hantu keluar, saya akan tutup mata! ahaha)

Anyway, malam tadi kami tengok channel 131 kot.. ala, yang Mustika tu...

Anda suka layan cerita hantu..????? hihihihihi

*source gambar: google

Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here

6 comments:

Nanak said...

tidak akan menonton cite hantu..seramlah..tp dulu layan pulak..heran..

Mummy Dasy said...

HEHEEHE tu mmg citer antu tp x berapa seram ah sgt... Jom bulan ni layan kat ABO citer Indonesia "setan panti jompo" klu x silap tajuknye...

Anonymous said...

x suka. takut la. nnt terbayang2 aja...hehehe

C.e.T.o.T said...

tak kuasa den nak tgk citer hantu..nanti teringat2, terbayang2....nak masuk toilet pon takot..bukan toilet je, g dapur sorang2 pon takot..padahal dapur xdela jauh mana..hahaha

aidie said...

sebelum ada anak, layan citer hantu. lepas ada anak cam lemah semangat nk tgk citer hantu..bunyi2 pun tk sukaaa...lariiikkkkk

Noy said...

my famili jenis yg minat giler kat cete seram...tapi citer ni mcm kurang menakutkan,...tapi lagi teruk citer puaka nyiang rapik...sungguh merepek citer tu.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)