Pages

Search This Blog

Facebook membosankan????

Salam...

Aiseh.. saya dah mula bosan dengan Facebook la.

Mula-mula dulu macam best la.. siap main Mafia Wars hari-hari!

sekarang saya hanya jenguk taman Barn Buddy saya... (sebab hanya perlu jenguk sekali sehari)..

status pun dah malas nak letak / update.

hmm... adakah anda pun macam saya...?

Ke saya seorang je...? hihihi...


Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here

6 comments:

Yan said...

same same...
fb ade ms membosankan..
mgkn jugak sy tak glemer.. dan takde kawan sangat wlupn dlm list berlambak..
setiap kali masuk fb.. cume kwn yg tu tu jek yg rajin melayan.. pastu bile derang takde.. bohsan terus..
awal2 dulu.. men gem jek kat fb..
pastu lame2 dah tak addicted dah..
bohsan ahh..

Sari said...

haha, igtkan ksari jer yg rasa camtu, pulak2 ksari mmg xminat ngan games2 ni, lagi la bosan cuma yg sronok bila dpt contact balik kengkkwn lama..kdg xphm org ble update tiap2 jam..haha

Diarihatiku1976 said...

aa sama.. saya tak berapa suka sgt.. tapu suka tgk dan baca wall they all jer..

ZuH@iLieY said...

hahaha...ely dah laaammmaaaaaaa rasa bosan ngn fb...hahaha

aCu said...

saye juge.

mazharalti said...

aa'aah... bosan gak...
lebey2 lagiks ngan manusia2 yang kadang tu memang aa kita kenai but diorang nih more tu nak tau 'perkembangan' kita jek... yang ekcellinye, bukannye nak amik tau sangat pun pasal kita... ramai naa manusia2 hipokrit dan PHD nih... buhsan ahh...
game pun memula jek layannn... pastu bowing...

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)