Pages

Search This Blog

Cubalah mengerti...

Salam...

Some of you mungkin terkejut di atas kehadiran komen yang tidak diundang ini di earlier post.Saya perasan ada juga rakan-rakan yang memberi komen yang back up saya.. thank you very much... i really appreciate it.

Saya dalam hal ini memang tidak menyalahkan sesiapa..

Ceritanya begini.

Saya ada organize a few giveaways, malangnya sampai ke hari ini saya tidak berkesempatan mengepos hadiah-hadiah tersebut..

Saya mohon maaf.

Saya bukan sengaja...

Tapi kalau boleh, saya berharap sangat cik/puan Anonymous ini faham keadaan dan situasi saya pada ketika ini TIDAK SAMA dengan keadaan saya pada bulan-bulan yang lalu.

Seperti yang kita semua sedia maklum, saya sedang menginjak ke bulan ke empat pregnancy, masalahnya, pregnancy kali ini saya tak larat! balik kerja sahaja sudah flat! Itupun bila di rumah, saya kena jaga Lil Alia lagi.. uh.. very tiring and exhausting. Sometimes at night, saya terlebih dahulu tertidur berbanding Alia. Sangat tak larat...

Sampaikan tak ada masa untuk bungkus hadiah, can u imagine..????

Anyway, kalau iya pun tak puas hati, there are MANY ways that you can reach me.

Nowadays, kalau bukan surat, sms, kalau bukan sms, ada facebook, ada twitter, ada YM.!!

ok lah, to cut the story short, i'll try my best to send it by next week.

Cuma saya harap benda-benda macam ni tak perlu lah komen terang-terangan.

Other people maybe ada masalah yang tak dapat dielakkan..

cubalah faham.. don't just blame others without knowing the situation first.

Saya pun sebenarnya dah mula muak dan mual dengan dunia blogging ni.. tengok lah macam mana...

Wassalam.

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here

9 comments:

JaNnAh said...

kadang² naik hairan saya dibuatnya, kan giveaway tu buat suka², yg join pon x kuar modal apa.. kalau menang dpt hadiah, bagus lah. kalau x dpt pon x apa lah.. tp yg dpt tu x payah la terhegeh² sgt kat hadiah tu.. dah byk kali sgt dah saya jumpa situasi camni.. boring betul kan..? sabar je lah zuhaini...

Mommy Lyna said...

susah gak jadi org glemer orang tunggu cari kesalahan/kesilapan kita je. benda kecik dibersar2kan. huhuhu. tu belum buat entry khas kat blog nak hentam empunya badan huhuhu.

jiHAN said...

hikhikhik sabar ye.. betol kata jannah tu kan

CiKaYu said...

kejam betul orang yg sebegini, saya kadang2 tak faham betul. takde hati & perasaan langsung............sabar yea zuhaini

sz | m.s.s said...

adehhh..psiko sungguh pn/cik/encik anon tu..sabarrr je la cik ani...orang ikhlas nak bg kita tunggu je la...

NORAIN said...

salam

si anonymous tu kalau yer pun, guna la nama sebenar...org takut je guna anonymous tuh...

macam la kalau tak dapar giveaway tu boleh mati...betul kata kak zuhaini tu, lain kali tanya la dulu...kita ni org msia ada sopan santunnya...

zailamohamad said...

speaking of this, zaila pon ada buat giveaway juga & memang ada 2 lg hadiah yg asyek lupa nak pos..bukan sengaja tapi macam Zu cakaplah, kita ni manusia..kadang2 banyak benda lain yg lebih penting & harus dibuat dulu..harap2 zaila xdapatlah komen yg menyakitkan hati macam ni..huhuhuuu

sebab tu sekarang ni zaila macam malas nak buat giveaway, diorang yg join pon kadang2 intend to win the prize je, takde niat ntok berkawan ngan kita pon..nyesal pon xguna dah cuma belajar dr kesilapan..pasni kalo nak anjurkan giveaway memang kn make sure hadiah dah dibungkus siap2;)

kakyong said...

sian kat u zuhaini..
tp betul lah.. kalo tak puashati @ ade byk query why not email u @ pm kat FB jer.. lebih sopan & berhemah kan..

D'Sarah said...

sabar jelah zuhaini...haih,ada gak org mcm ni..
blogger ni bknlah keje ngadap PC/Laptop jer...kan ade keje,aktiviti n mslh sndri...xkan tak boleh faham dan sabar...GA ni kan utk meriahkan dunia blogger jer...

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)