Pages

Search This Blog

Cubalah mengerti...

Salam...

Some of you mungkin terkejut di atas kehadiran komen yang tidak diundang ini di earlier post.Saya perasan ada juga rakan-rakan yang memberi komen yang back up saya.. thank you very much... i really appreciate it.

Saya dalam hal ini memang tidak menyalahkan sesiapa..

Ceritanya begini.

Saya ada organize a few giveaways, malangnya sampai ke hari ini saya tidak berkesempatan mengepos hadiah-hadiah tersebut..

Saya mohon maaf.

Saya bukan sengaja...

Tapi kalau boleh, saya berharap sangat cik/puan Anonymous ini faham keadaan dan situasi saya pada ketika ini TIDAK SAMA dengan keadaan saya pada bulan-bulan yang lalu.

Seperti yang kita semua sedia maklum, saya sedang menginjak ke bulan ke empat pregnancy, masalahnya, pregnancy kali ini saya tak larat! balik kerja sahaja sudah flat! Itupun bila di rumah, saya kena jaga Lil Alia lagi.. uh.. very tiring and exhausting. Sometimes at night, saya terlebih dahulu tertidur berbanding Alia. Sangat tak larat...

Sampaikan tak ada masa untuk bungkus hadiah, can u imagine..????

Anyway, kalau iya pun tak puas hati, there are MANY ways that you can reach me.

Nowadays, kalau bukan surat, sms, kalau bukan sms, ada facebook, ada twitter, ada YM.!!

ok lah, to cut the story short, i'll try my best to send it by next week.

Cuma saya harap benda-benda macam ni tak perlu lah komen terang-terangan.

Other people maybe ada masalah yang tak dapat dielakkan..

cubalah faham.. don't just blame others without knowing the situation first.

Saya pun sebenarnya dah mula muak dan mual dengan dunia blogging ni.. tengok lah macam mana...

Wassalam.

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)