Pages

Search This Blog

HANTU Tau Fu Fah!

Salam....

Entah macam mana...

Saya memang suka minum susu soya (dibeli dari pasar malam, dan bukan yang dalam tin tu) sejak mengandung Alia...

Lately kalau kami pergi pasar malam (lepas ambil Alia), dia mesti minta TAU FU FAH!

ok la, kita ikut je la kan..

Sampai je di rumah, dia terus nak makan!

Aiseh, laparnya anak aku ni!

Ibu dia pun tumpang sekaki... hihihi

Biasanya dapat makan pun dalam beberapa sudu je..

Sebab in the end, mesti Alia akan conquer sorang-sorang..

hahahaha...

inilah..

HANTU TAU FU FAH!

:)

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here

8 comments:

sz | m.s.s said...

ihikss..kat muka aali tu bedak ke tau fu fah? :))

Mommy Lyna said...

i love taufufah!

Anonymous said...

mmg betul2 suka la ni. kami suka gak tp yg hijau tu perisan pandan ke apa ye...

MAMASYAZA said...

alia dah potong rambut...sooo cute

CiKaYu said...

amboi bersih alia makan.....sedap yea...

Anonymous said...

Pn. Zuhaini,

JANJI MESTI DITEPATI.
JGN SUKA BAGI HARAPAN KT ORG.
INGAT tu.

tired-of-backstabbing-people said...

yaya, ;)
tau fu fah memang sedap....

to anonymous,
cakap terus terang lah
apsal nak berlindung di balik anonymous
kalau ada giveaway gift dia tak pos ke, email terus lah
selindung selindung di balik anonymous dan cakap cakap macam agutan ni, saya rasa bukan budaya melayu dan bukan budaya islam lah...

Anonymous said...

apahal si anonymous tuh?
dah buang tebiat?
dah nak mampos??? (dialog p ramlee)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)