Pages

Search This Blog

My Alia

Salam....

This little girl has gone a long way...

sekarang dah nak masuk 3 tahun pun (in a few months)..

Alhamdulillah, dah mula pandai tak pakai pampers..

tapi kita kena kerap tanya la... "nak kencing ke tak..?"

part b*rak tu belum lagi la..

dah letak atas toilet, tapi dia tak selesa/reti kot..

last2 dia nak pakai pampers.. hihihi...

Anyway, kejap je da besar....

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here

6 comments:

akrimi said...

and one thing saya perasan, alia dah mahu ngan orang..tak malu or takut mcm dulu lagi..mmg saya suka..!! hehe

Zuhaini said...

kimi:
ye ke..? ahahaha.. tu lah.. kami pun susah ati gak sebab dia tu pemalu sangat.. huhu :)

L@n@ said...

mmg dah besar.. bila alia dpt adik?? due bila zu?..

Zuhaini said...

L@n@:
due insya allah bulan januari.. dalam 9 atau 11 hb. :)

Mya Elzara Batrisya said...

Dah besar anak dara zue.... Makin Bertambah Cantik Alia sekarang...

Anonymous said...

Строительно-инвестиционная фирма ПРИОР предлагает :
- качественный ремонт квартир и офисов по конкурентным ценам
- Евроремонт квартир ,коттеджей также офисных помещений с любым обьемом работ
- высококачественный ремонт, переделка промышленых и жилых зданий
- Очень качественный ремонт и также переделка торговых, игровых а также развлекательных центров,медицинских,финансовых и правительственных учреждений.
- все виды строительно-инженерных, отделочных работ,покраска,побелка,стяжка,поклейка обоев ,плитка и пр.
- контроль а также гарантия качественного исполнения работ,
Гарантия.
http://remontkiev.org.ua

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)