Pages

Search This Blog

Tentang toner dan moisturizer..

Salam.....
Well, dulu saya pernah cerita saya ada beli produk Skin Food (to be exact, pada bulan September, 2009)...
percaya atau tidak, sampai sekarang masih berbaki lagi toner dan moisturizer itu! (foundation toksah cerita la, kecit macam tu, memang bertahan few months saja...)
but the question is WHY...? and HOW...?
heheheeh....
sebenarnya, saya tak suka pakai dua-dua tu...
kenapa?
sebab leceh.
ada member advice suh pakai...
so sekarang ini saya pakai bila saya suka saja :D
boleh gitu...? :)
Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here

8 comments:

akrimi said...

saya suka kalau moisturizer n toner yang senang nak bawa..senang nak handle...tak besar sgt..ala2 mesra pengguna...tapi masih belum jumpa mana2 product yang buat design camtu..huhu...

akrimi said...
This comment has been removed by the author.
eT said...

hehehhe...eT plak penyakit beli tp malas nk pakai...aci x?:p

Zuhaini said...

kimi:
oh.. x da eh..? saya rasa ada la.. especially brand yang terkenal, dia ada keluarkan "travel" size rasanya...

eT:
heheheh... aci! sama la kita! time beli beria-ia.. tapi bila da beli, malasnya la hai nak memakainya...

Anonymous said...

zu, sbb tu Has suka beli yg trial/travel size..cepat aja abis n mcm sedikit rajin utk digunakan ;)


has@honeylanz

kakyong said...

dah lama tak guna semua nih...

TK said...

Salam..saya suka jugak produk Skinfood tapi kedainya yg slalu saya pegi kat bkt bintang dah tutup. Kat Korea harganya separuh rege dr di Malaysia tapi biasalah dah kena tax jd mahal. You beli kat skin food kat mana ye?

Zuhaini said...

TK:
oh.. ye ke..?
saya biasa beli di JJ Au2.. tak silap banyak supermarket besar ada outlet dia.. macam di One Utama dan Midvalley :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)