Pages

Search This Blog

Hidupku hambar...

Salam...

ye la... hidupku kini hambar....

sejak di diagnose sebagai seorang yg menghidapi DIABETIC PREGNANCY SYNDROME,

daku kini ala-ala seorang yang diabetic..

tak boleh makan banyak2 kanji...

tak boleh makan manis2...

kalau org offer goreng pisang, hanya boleh tengok sajalah!

oh.. duniaku tak ceria lagi.. huhu :(

macam gambar ini.. hitam putih saja... (nasib baik yang kat tengah2 tu hensem.. ahaks.. oh ya, kalau2 la kenan, dapatlah daku anak sehensem Sheikh Muszaphar.. Amin! hahahahahah)

Would you like to place an Advert on My-ALia.com? Please click here

7 comments:

Hanz said...

Babe, take care ya...ceria2kan diri tau..

Mummy Dasy said...

Amin.. perghh dpr bergambo ngan angkasawan negara..

lia said...

mmg dia hensem ;p

azzamoro said...

bestnyer dapat jumpe doktor angkasawan..:)

CiKaYu said...

zu, sabar lah yea.....sekejap je tu.
btw, hensem tul SM ni kan

Zuhaini said...

Hanz:
thanks... :)

Mummy Dasy:
hehehe... tu yg mahal tu! :)

Lia:
ye.. mmg pun.. dan sangat tinggi!

azzamoro:
hehehe.. best juga la.. tapi biasa je :)

cikayu:
yup. thanks.. :)

ZuH@iLieY said...

woowwwww......

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)