Pages

Search This Blog

Baju bundle kanak-kanak yang branded, cantik, dan MURAH! Hanya di Naninukidsbundle

annyeonghaseyo?anak dah makan sayur ker hehe...gurau ye ibu-ibu. Ni tak ada kena mengena dengan sayur tau.

pada ibu-ibu semua, NKB nak tanya boleh? pernah tak fening2 kepala nak cari baju tuk anak,bukan pakai untuk melaram bersiaran tapi nak pakai hari-hari kat umah je @ nak pakai/spare letak kat umah pengasuh,yang ada dah tak muat nak dipakai lagi,nengok rupanye dah macam sarung nangka lah pulak.

aterr apa payah mai ler singgah-jengah di sini

http://naninukidsbundle.blogspot.com,

kat sini ada jual bermacam jenis baju dari bundle tuk anak-anak wat pakai harian @ basahan aje,dari baby-newborn tu sampai dah cecah 10-12 tahun pun ada.jenis pakaian yang ada pula seperti romper tuk baby,tshirt tuk boy /girl,shirt,blouse,dress,jeans,short/long pants dan macam2 lagi.harganya pula memang berpatutan dan mampu tuk ibu-ibu semua.

untuk pengetahuan ibu semua,walaupun significantnya 'bundle' atau terpakai tapi kualitinya dari segi material dan jenama memang terbaek.jenama branded yang ada adalah seperti carter's,gap,oshkosh,faded glory,uniqlo,disney dan macam2 brand lagi la.....(byk. nak ditaip tu),memang ada yang cantik-shanteq bu.

ok ibu2 semua jom lah ramai2 singgah ke

http://naninukidsbundle.blogspot.com/

marilah window2..dan pilih2...,nanti mana tau berkenan kemudian boleh ler beli hehe..,tQ.xoxo:NKB (^_^)

Always drop here before the regardless.Here is the right choice buying daily clothing for your lovely child,VERY WORTH IT.

Pratonton create your own banner at mybannermaker.com!
katalog baju bundle:
BOY TSHIRT~GX PART 2GIRL DRESS~GHROMPER FOR  UR CUTEST BABY BOY & GIRL~BRRJEANS FOR BOY~GKBOY PANTS UTK. BASAHAN~GEGIRL PANTS~GFPYJAMAS~BPJSWEATER & JACKET FOR BOY~BSWBLOUSE FOR GEGIRL~JBL

JUMPA DI SANA!!!!


Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)