Pages

Search This Blog

Loading...

Baju bundle kanak-kanak yang branded, cantik, dan MURAH! Hanya di Naninukidsbundle

annyeonghaseyo?anak dah makan sayur ker hehe...gurau ye ibu-ibu. Ni tak ada kena mengena dengan sayur tau.

pada ibu-ibu semua, NKB nak tanya boleh? pernah tak fening2 kepala nak cari baju tuk anak,bukan pakai untuk melaram bersiaran tapi nak pakai hari-hari kat umah je @ nak pakai/spare letak kat umah pengasuh,yang ada dah tak muat nak dipakai lagi,nengok rupanye dah macam sarung nangka lah pulak.

aterr apa payah mai ler singgah-jengah di sini

http://naninukidsbundle.blogspot.com,

kat sini ada jual bermacam jenis baju dari bundle tuk anak-anak wat pakai harian @ basahan aje,dari baby-newborn tu sampai dah cecah 10-12 tahun pun ada.jenis pakaian yang ada pula seperti romper tuk baby,tshirt tuk boy /girl,shirt,blouse,dress,jeans,short/long pants dan macam2 lagi.harganya pula memang berpatutan dan mampu tuk ibu-ibu semua.

untuk pengetahuan ibu semua,walaupun significantnya 'bundle' atau terpakai tapi kualitinya dari segi material dan jenama memang terbaek.jenama branded yang ada adalah seperti carter's,gap,oshkosh,faded glory,uniqlo,disney dan macam2 brand lagi la.....(byk. nak ditaip tu),memang ada yang cantik-shanteq bu.

ok ibu2 semua jom lah ramai2 singgah ke

http://naninukidsbundle.blogspot.com/

marilah window2..dan pilih2...,nanti mana tau berkenan kemudian boleh ler beli hehe..,tQ.xoxo:NKB (^_^)

Always drop here before the regardless.Here is the right choice buying daily clothing for your lovely child,VERY WORTH IT.

Pratonton create your own banner at mybannermaker.com!
katalog baju bundle:
BOY TSHIRT~GX PART 2GIRL DRESS~GHROMPER FOR  UR CUTEST BABY BOY & GIRL~BRRJEANS FOR BOY~GKBOY PANTS UTK. BASAHAN~GEGIRL PANTS~GFPYJAMAS~BPJSWEATER & JACKET FOR BOY~BSWBLOUSE FOR GEGIRL~JBL

JUMPA DI SANA!!!!


Would you like to place an Advert on My-ALia.com?
Please click here

Post a Comment

Labels

alia (238) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) celebrations (57) hickups (57) contest (49) info (40) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) breastfeeding (20) shopping (20) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) ramadhan (11) 4 bulan (10) sembang kosong (10) tips (10) advertorial (9) new gadget (9) review (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) shaklee (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) kuruskan badan (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) Aqiff Zhafry (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) kurus dengan cepat (4) kurus selepas bersalin (4) macam mana nak kurus (4) masak-masak (4) petua kuruskan badan (4) produk kuruskan badan (4) set kulit cantik (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) esp (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) kurus dengan berkesan (3) kurus tanpa lapar (3) money (3) set kurus (3) tadika alia (3) vitalea (3) vitamin (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) alfalfa (2) ask me (2) atasi kulit kusam (2) b complex (2) baju baby (2) baju saya (2) cara banyakkan susu ibu (2) cara tambah susu badan (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) filem (2) habbits (2) kanak-kanak (2) kembalikan kulit berseri (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) perut kempis (2) petua tambah susu badan (2) pinggang ramping (2) rambut gugur (2) sembelit (2) survey (2) tambah berat badan (2) tambah susu (2) the look (2) tips tambah susu badan (2) twilight (2) vitamin kanak-kanak (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) vitamin untuk subur (2) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi rambut gugur (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) collagen powder (1) collagen powder shaklee (1) confinement (1) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) family (1) free stuffs (1) gla complex (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kencing manis (1) keputihan (1) kesihatan (1) kesuburan (1) khasiat (1) kolesterol tinggi (1) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) masalah rambut (1) meal shakes (1) menyusukan anak (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) nutriferon (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) performance drink (1) perkumuhan (1) pil tambah susu badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) promo (1) promosi (1) promosi esp shaklee (1) rahsia kulit cantik (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) set D (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) shaklee promotion (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) suami isteri (1) susu protein shaklee (1) tambah selera makan (1) tips kurus (1) update (1) video (1) vita-C (1) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk lelaki (1) vitamin untuk wanita (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wean off (1) weight gain (1)