Search This Blog

Loading...

Promosi Jun 2014

Promosi Jun 2014
Vitamin E

Macam mana hendak dapatkan kulit wajah yang kelihatan muda, berseri, anjal dan cantik?

Assalamualaikum.

Salam Ramadhan.

Dalam tak sedar, kita dah nak masuk minggu kedua berpuasa.

So far macam mana, kawan-kawan..? OK? So far so good?

Saya dapat banyak request dan pertanyaan mengenai vitamin / supplement untuk kulit cantik dan berseri.

rasanya Syawal pun hampir tiba, so rasa macam kita nak la tampil dengan imej yang cantik dan terbaik! betul, kan?

Yang terkini datangnya dari kakak saya sendiri.

katanya "nak SET KULIT CANTIK satu"

saya pun tenung sms dia.

Set KULIT CANTIK...?

Kolagen kah? (saya lately duk obsessed dengan kolagen sampaikan semua orang minta vitamin lain, dah ingat kolagen)

So saya pun belek-belek manual...

oh....

baru perasan.

Selain Collagen Powder Shaklee, ada lagi vitamin-vitamin yang boleh memberikan kulit wajah yang cantik dan berseri-seri...

iaitu...

Vitamin B Complex

Vitamin E

dan..

Vitamin C

Jom kita tengok peranan yang dimainkan setiap vitamin di atas...

Vitamin E ~ untuk...


  • Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
  • Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
  • Menjaga kelembapan kulit
  • Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel


  • Vitamin B Complex ~ untuk...




  • Sebagai pelembap
  • Mencegah pigmentasi
  • Melambatkan tanda penuaan
  • Mengubati jerawat

  • dan...


    Vitamin C ~ untuk...



    • Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
    • Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
    • Mencerahkan kulit


    So apabila digabungkan pengambilan ketiga-tiga vitamin di atas, sememangnya akan menghasilkan kulit yang diidam-idamkan :)



    Jom hubungi saya sekarang untuk tempahan :


    -Collagen Powder (jualan berasaskan satu kotak atau sekiranya mengalami kekangan kewangan, anda boleh hubungi saya untuk saya propose kaedah yang lebih mudah dan murah)


    atau...


    -Set KULIT CANTIK (Vitamin B, C dan E)


    Anda boleh sms/whatsapp di 0163236394 atau email ke sitizuhaini@gmail.com 





    Hendak hidup lebih sihat, badan lebih segar dan perasaan lebih 'happy'? jom ke KEAJAIBAN VITAMIN..
    Post a Comment

    Labels

    alia (238) just my thought (212) macam-macam (134) shaklee (84) work (81) makan-makan (74) celebrations (59) jalan-jalan (58) hickups (57) contest (50) info (45) achievements (35) blog (35) Ariff (34) esp (34) ibu alia (33) game (30) breastfeeding (27) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (21) pregnancy (20) giveaway (19) set kulit cantik (19) wan (19) photography (18) tips (18) 8 bulan (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) khasiat (13) kuruskan badan (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) collagen powder (12) ramadhan (11) 4 bulan (10) breastfeeding set (10) khasiat ESP (10) kulit cantik (10) kurus selepas bersalin (10) macam mana nak kurus (10) meal shakes (10) petua kuruskan badan (10) rahsia kulit cantik (10) sembang kosong (10) set kurus (10) vitamin (10) gla complex (9) kurus dengan berkesan (9) kurus dengan cepat (9) kurus tanpa lapar (9) new gadget (9) review (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) advertorial (8) danial (8) how to (8) produk kuruskan badan (8) promosi esp shaklee (8) trip (8) wordless (8) alfalfa (7) babysitter (7) collagen powder shaklee (7) energizing soy protein (7) energizing soy protein shaklee (7) khasiat Collagen powder shaklee (7) presents (7) shaklee promotion (7) tips tambah susu badan (7) vivix (7) acu (6) atasi kulit kusam (6) faedah collagen powder (6) gossip (6) ibu hamil (6) islam way of life (6) kembalikan kulit berseri (6) list (6) omega guard (6) product review (6) set D (6) taman (6) tambah susu (6) vitalea (6) vitamin E (6) vitamin untuk kulit (6) 10 bulan (5) alfalfa complex (5) b complex (5) cara tambah susu badan (5) events (5) faedah meal shakes (5) gadgets (5) kecantikan (5) masak-masak (5) omega guard shaklee (5) petua tambah susu badan (5) set breastfeeding (5) set ibu hamil (5) uda (5) vita-C (5) vitamin kanak-kanak (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) Vitamin ibu hamil (4) antioksidan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) cara banyakkan susu ibu (4) check up (4) confinement (4) ibu mengandung (4) meal replacement (4) pil tambah susu badan (4) promotion (4) sembelit (4) set (4) set 3 M (4) songs (4) tips kurus (4) toys (4) vitamin shaklee (4) vitamin wanita (4) anti penuaan (3) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kanak-kanak (3) kek na (3) kencing manis (3) masalah rambut (3) money (3) perut kempis (3) promosi (3) rambut gugur (3) set B (3) set berpantang (3) set ibu mengandung (3) susu protein shaklee (3) tadika alia (3) tambah berat badan (3) trial pack shaklee (3) vitamin ibu mengandung (3) vitamin untuk subur (3) vitamin untuk wanita (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) Mighty 3 Gem (2) advertise (2) ahli (2) anak sukar makan (2) anti aging (2) ask me (2) atasi rambut gugur (2) baju baby (2) baju saya (2) bantu atasi period tidak teratur (2) crave (2) diabetes (2) family (2) filem (2) habbits (2) herb lax (2) jadi ahli shaklee (2) khasiat Vivix (2) kolagen terbaik (2) landscape (2) lecithin (2) masalah ibu mengandung (2) melancarkan period (2) multivitamin (2) nurseri (2) pinggang ramping (2) promo (2) rahsia susu badan (2) raya (2) resipi (2) senarai set (2) set A (2) set gemuk (2) set lepas bersalin (2) suami isteri (2) supplement (2) survey (2) tambah tenaga (2) the look (2) twilight (2) 30 hari (1) Dr Sukida (1) EPO shaklee (1) The Beginning .... (1) alfalfa shaklee (1) alia's school (1) artritis (1) asid folik (1) astro (1) atasi PMS (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi masalah senggugut (1) baby (1) bags (1) beguk (1) bola (1) car seat (1) car wash (1) cinch (1) consultation (1) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) detoks (1) diet sihat (1) diet tanpa lapar (1) dish wash (1) dose vitamin (1) dslr (1) ekzema (1) elak rambut gugur (1) elak senggugut (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) gaya hidup sihat (1) get clean (1) get clean shaklee (1) golongan tidak boleh makan (1) healthy lifestyle (1) hilangkan parut (1) hobbies (1) hope (1) icon (1) interrior design (1) jadi ahli Shaklee Percuma (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jimat (1) jobs (1) keajaiban vitamin (1) kebaikan (1) kecutkan cyst (1) kekal bertenaga (1) keputihan (1) kesihatan (1) kesihatan rambut (1) kesuburan (1) kolesterol tinggi (1) konsultansi (1) lambat tua (1) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) lepas bersalin (1) majalah (1) malaysia (1) masa sesuai (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah wanita (1) membantu melambatkan menopaus (1) member (1) membership shaklee (1) men's vitamin (1) menyusukan anak (1) milk booster (1) mudah (1) murah (1) nak dapatkan hati tenang (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) nutriferon (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) penyakit (1) performance drink (1) period pain (1) perkumuhan (1) pertumbuhan bayi dalam perut (1) petua (1) poll (1) preggy (1) promos (1) prosante (1) protein (1) realmart (1) recruitment (1) renungan (1) sakit sendi (1) set G (1) set c (1) set menyusu (1) set slimming shaklee (1) shoes (1) siblings (1) skin problem (1) slimming set (1) sticky (1) stuffs (1) tambah darah (1) tambah selera makan (1) testimoni (1) thyroid (1) tips emosi (1) trimester (1) update (1) video (1) vitamin buat darah (1) vitamin c (1) vitamin ibu menyusu (1) vitamin penting (1) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk hb rendah (1) vitamin untuk lelaki (1) vivix shaklee (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wean off (1) weight gain (1) wellness set (1) zinc (1)